Skoči na vsebino
Home » Po meri izdelane vrtne hiške

Po meri izdelane vrtne hiške

vrtne-hiske-po-meri

Če ste si kdaj želeli imeti svojo sanjsko vrtno hiško, potem je izdelava vrtne hiške po meri za vas najboljša izbira. Na ta način si njen izgled in funkcionalnost prilagodite svojim potrebam in željam, hkrati pa poskrbite, da se njena vizualna podoba arhitekturno ujema s podobo vašega doma.

Prednosti po meri izdelane vrtne hiške napram tipskim hiškam je mnogo. Če se odločite za izdelavo po meri, potem jo lahko v celoti prilagodite svojim finančnim zmožnostim, idejam in željam. Specializiran ponudnik vrtnih hišk Mizarstvo Hrovat vam ob tem vseskozi svetuje, zato ste lahko prepričani v to, da boste dobili vrtno hiško, ki ste si jo zamislili.

vrtna-hiska

Odločitev glede velikosti vrtne hiške

Prvi korak k svoji sanjski vrtni hiški je, da sprejmete odločitev o njeni velikosti. Ta je odvisna predvsem od njenega namena. Če boste vrtno hiško uporabljali zgolj za shranjevanje orodja, potem je dovolj, da postavite manjši objekt.

Če pa iščete vrtne hiške, ki jih lahko uporabljate za garaže, letno kuhinjo ali pa zgolj prostor za druženje s prijatelj, potem zberite večje dimenzije. Pri tem ne pozabite na zakonodajo. Za vse večje objekte od 40 kvadratnih metrov morate na upravno enoto po gradbeno dovoljenje za nezahtevne objekte.

Odločitev glede lesa vrtne hiške in vseh dodatkov

Konstrukcija vrtnih hišk je izdelana iz kovine, kar jim daje dodatno stabilnost in obstojnost. Za to pa poskrbi tudi izbira pravega lesa. S tega vidika imate na voljo več možnosti. Večina uporabnikov se odloči za sibirski macesen, ki zagotavlja veliko obstojnost in moderen izgled. Zelo pogost pa je tudi les impregnirane smreke.

Vrtne hiške pa se tudi nenehno izboljšujejo in nadgrajujejo. Zato so vam pri izvedbah po meri na voljo različne možnosti, predvsem pa širok nabor dodatne opreme. Za svojo vrtno hiško si lahko izberete police, solarno energijo, posebno LED razsvetljavo, nosilce za kolesa, stojala za smuči in še mnogo drugega.

lesena-vrtna-hiska

Mizarstvo Hrovat – skupaj z vami od ideje do izvedbe

Najbolj preudarno odločitev pa boste sprejeli, če boste za izdelavo vrtne hiške po meri izbrali specializiranega ponudnika Mizarstvo Hrovat. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem prisluhnejo željam in potrebam vsakega naročnika in vam svetujejo od ideje do izvedbe.

Pri tem pa ni pomembna zgolj funkcionalnost vrtne hiške, ampak tudi arhitekturni izgled. V Mizarstvu Hrovat že vrsto let izdelujejo vrtne hiške različnih stilov. In z izbiro pravega boste tudi vi poskrbeli, da bo vaš vrt postal sanjski.